En ole tämän vuoden puolella tehnyt ensimmäistäkään voileipäkakkua, joten asia piti korjata. En yleensäkään ole suuri voikkarien ystävä, mutta tällä ohjeella tehty on mielettömän hyvää .

 

Kalavoikkariin käytin:

1 pkt ruispaahtaria

kostutukseen sitruunan makuista vissyä

Täyte:

200 g ruohosipulituorejuustoa

200 g majoneesia

½  kurkku raastettuna ja valutettuna

150 g kylmäsavulohta

250 g katkarapuja

tilliä

sitruunapippuria

Päälle:

200 g sulatejuustoa

200 g majoneesia

Koristeluun käytin tällä kertaa kylmäsavulohta, ruohosipulia, mäkimeiramia (?) ja sitruunamelissan lehtiä

 

Empä ole ennemmin tämän mallista tehnytkään, vain peruskantikkaita. Tämähän voisi olla sitten Prinsessa Ariel, kun Charlotan kanssa samaan pöytään tulee...