Kesän makuisella kakulla juhlittiin tänään:



Poutapilvi:

Pohja:
4 munan sokerikakku

Kostutus:
vaniljasokerilla maustettua maitoa

Väliin:
ohuelti mansikkahilloa
mansikkaricottamousse

Päälle:
6 dl vispikermaa
sokeria
vaniljasokeria

punaista kimalletomuväriä + tomusokeria 




Mansikkaricottamousse:
4 dl vispikermaa
250 g ricottajuustoa
2 dl mansikkasurvosta
1 dl mansikkamehua
2 tl vaniljasokeria
sokeria
3 liivatelehteä

Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto ja mansikkasurvos. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kiehauta mansikkamehu, sekoita siihen liotetut liivatteet ja anna jäähtyä. Lisää seos vaahtoon.



Tilda laittoi lisäkoristeita kakkuun. Ricottajuustoa en ole ennen kokeillutkaan, tykkäsin!