Paljon on SakariSokerin pajassa leivottu, mutta ihan perussettiä makeaa ja suolaista kakkua niin en ole päivitellyt tänne.

Tämän viikonlopun juhliin tein kolme voileipäkakkua:



Kihlajaisiin iso porovoikkari. Leipä ruis/täysjyväpaahtista, kostutus sitruunavissyllä. Täytteenä savuporo, kurkku, paprikasipulituorejuusto, majoneesi, kermavaahto, suola ja pippuri.




Ja kinkkuvoikkari samaa kokoluokkaa. Tässä täysjyväpaahtis, kostutus sitruunavissyllä. Täytteessä poron sijasta kinkkua, muuten sama kuin edellisessä.





Kasperille kalavoikkari. Tässä täytteenä kylmäsavulohi, katkarapu, kurkku, ruohosipulituorejuusto, majoneesi ja kermavaahto.

Isot onnentoivotukset 13-vuotiaalle!!!