Tilda on juhlinut tänään 8-vuotissynttäreitään ja toi kakun malliksi isopäisen pehmokoiransa. Muotokakut ei ole mulla ihan hallussa ja sen kyllä näkee blush



Kakussa on 6 munan suklaakakkupohja, kostutus vaniljamaidolla. Täytteenä mansikkahilloa ja fazerinakermaa. Kuorrutus sokeri/vaahtismassaa.



On tää raukka kyllä säälittävän näköinen laugh


heart Paljon paljon Onnea ja Halauksia Tilda  heart


Tein juhliin myös:



Kuuden munan kakun mansikkabanaanitäytteellä ja  suklaa/kermakuorrutuksella.



Samaa settiä 2 munan gluteenittoman ja laktoosittoman kakun.




Perinteisen mätijuustiksen.




Ja vielä huomiseksi lomalta palaavan tilauksesta töihin tarjottavaa:



6 munan vadelmakakun suklaa/kermakuorrutuksella.




Ja gluteenittoman aprikoosijuustokakun.

Tähän toivottiin ohjetta. Vedin kyllä kakun hatusta, mutta jotain tännepäin se oli:

Aprikoosijuustokakku:

pohja:
150 g gluteenittomia suklaakeksejä
50 g voita

täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
6 dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
1½ prk säilykeaprikoosia
sokeria
2 tl vaniljasokeria
5 liivatetta
½ limen mehu

Hienonna keksit ja sekoita ne voisulaan. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Sulata valkosuklaa, anna jäähtyä. Vaahdota kerma. Paseeraa aprikoosit. Sekoita ainekset, lisää vaniljasokeri ja sokeria maun mukaan. Lisää limemehuun tilkka vettä, kiehauta ja liuota siihen esikäsitellyt liivatteet. Anna jäähtyä ja lisää seokseen.
Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä viileässä seuraavaan päivään.
Irrota vuoka ja koristele kakku mieluisasti.


Koristeluun ei kyllä ehtinyt näissä panostaa ollenkaan, mutta toivottavasti maistuu!