En ole tämän vuoden puolella tehnyt ensimmäistäkään voileipäkakkua, joten asia piti korjata. En yleensäkään ole suuri voikkarien ystävä, mutta tällä ohjeella tehty on mielettömän hyvää .
Kalavoikkariin käytin:
1 pkt ruispaahtaria
kostutukseen sitruunan makuista vissyä
Täyte:
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g majoneesia
½ kurkku raastettuna ja valutettuna
150 g kylmäsavulohta
250 g katkarapuja
tilliä
sitruunapippuria
Päälle:
200 g sulatejuustoa
200 g majoneesia
Koristeluun käytin tällä kertaa kylmäsavulohta, ruohosipulia, mäkimeiramia (?) ja sitruunamelissan lehtiä
Empä ole ennemmin tämän mallista tehnytkään, vain peruskantikkaita. Tämähän voisi olla sitten Prinsessa Ariel, kun Charlotan kanssa samaan pöytään tulee...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.