Tälle päivälle oli jo aikoja sitten päätetty tehdä muotokoirakakku ja malliakin oli hahmoteltu, mutta homma helpottui kun sain lokakuun sly-paketissa ( http://sakarisokeri.vuodatus.net/blog/2696569/sly-12-lokakuun-paketti/ ) kaavat ja tarpeita puudelikakkuun.

Ohjeessa oli tehty naamaan kaikki yksityiskohdat lakritsanauhasta ja kakku oli pinnoitettu kreemillä, mutta olin tuon silmän jo ostanut, niin pakkohan se oli laittaa, ja sileämmän pinnan aikaansaamiseksi laitoin MMF:n.

Jalat ja häntä olisivat saaneet olla pidemmät, mutta alustalla ei ollut tilaa ja isompi ei olisi mahtunut jääkaappiin.

Kakussa on vaalea pohja, kostutus vaniljamaidolla. Täytteenä mansikkahillo, banaaniviipale ja kermavaahto. Pinnalla eristeenä kermavaahto, päällä se MMF ja vaahtokarkkeja sokerikuorrutteella liimattuna. (Vaahtiksia meni yllättävän paljon, jos olisin sen arvannut, olisin tehnyt Fifistä suosiolla kirjavan.)

 

Aikuisille perusvadelmakakku:

Neljän munan pohja ruokosokerilla tehtynä, kostutus vaniljamaidolla. Täytteenä vadelmahillo, vadelmia ja kermavaahto. Pursotukset vispikermaa ja pinnalla vadelmia hyytelösokerikiilteellä. Koira on ostettu, jotain sokerisysteemiä.