Eilen kahviteltiin töissä näillä kakuilla puolukkaisilla hyydykekakuilla ja karpalopikkuleivillä ( http://sakarisokeri.vuodatus.net/blog/3023994/karpalocookiet/ ).

Tämä gluteenittomalla suklaakeksipohjalla (150 g keksejä + 50 g voita).

 

Ja tämä isompi kaurakeksipohjalla (175 g keksejä + 75 g voita).

 

Täyteessä (näihin molempiin) 500 g turkkilaista jukuttia, 2 pss vanhanajan vaniljakastikejauhetta, 5 dl maitoa, 5 dl kermaa vispattuna, 4-5 dl sokeroitua puolukkasurvosta, 1 dl kiehautettua puolukkalikööriä, 8 liivatetta ja sokeria maun mukaan.

Kiille  4 dl puolukkalikööriä, 2 dl puolukkamehua, sokeria ja liivatetta.

 

Kuvat on ihan surkeita, kun iltahämärissä sisällä yritin kuvata.