Kesän makuisella kakulla juhlittiin tänään:
Poutapilvi:
Pohja:
4 munan sokerikakku
Kostutus:
vaniljasokerilla maustettua maitoa
Väliin:
ohuelti mansikkahilloa
mansikkaricottamousse
Päälle:
6 dl vispikermaa
sokeria
vaniljasokeria
punaista kimalletomuväriä + tomusokeria
Mansikkaricottamousse:
4 dl vispikermaa
250 g ricottajuustoa
2 dl mansikkasurvosta
1 dl mansikkamehua
2 tl vaniljasokeria
sokeria
3 liivatelehteä
Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto ja mansikkasurvos. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kiehauta mansikkamehu, sekoita siihen liotetut liivatteet ja anna jäähtyä. Lisää seos vaahtoon.
Tilda laittoi lisäkoristeita kakkuun. Ricottajuustoa en ole ennen kokeillutkaan, tykkäsin!
lauantai, 6. lokakuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.