Tässäpä herkkua:
Sitruunaiset valkosuklaamuffinssit:
200 g voita
2½ dl sokeria
3 munaa
½ dl maitoa
3,75 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
130 g valkoista suklaata
1 dl lemoncurdia
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne vuorotellen maidon kanssa taikinaan. Lisää lopuksi rouhittu valkosuklaa.
Laita taikinaa vuokiin puolilleen, tee pieni kolo keskelle ja pursota nokare lemoncurdia. Täytä vuoat ja paista muffinsseja 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Jäähdytä, koristele ja nauti!
Tein pääsiäisherkuksi myös pieniä sienipiiraita kuivatuista kanttarelleista. Hyviä .
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.