Nuoripari sai eilen siunauksen yhteiselle matkalleen ja sain kunnian tehdä voileipäkakut juhlaan.

 

Lohikakut:

Näissä leipänä ruispaahtari, kostutus sitruunavissyllä. Täytteessä ruohosipulituorejuustoa, turkkilaista jukurttia, munatonta majoneesia, raastettua kurkkua, lohta ja mausteita (tilli, pippuri, suola, sokeri). Kuorrus em. tuorejuustoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavulohta, herneen versoja, tilliä ja ananaskirsikoita.

 

Porovoikkari:

Mukaan lähti myös pienempi porokakku. Tässä myös leipänä  ruispaahtari. Täytteessä kylmäsavuporoa, kurkkua, paprikasipulituorejuustoa, majoneesia ja mausteena suolaa, pippuria ja ripaus sokeria. Kuorrutus porotuorejuustoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavupaistia, viiriäisen munia, kirsikkatomaattia, jääsalaattia ja herneen versoja.

Kaikki kakut tein toiveesta munattomana (porokakun koristeet poikkeus).