Nokkoskorppujen ( http://sakarisokeri.vuodatus.net/blog/3250704/nokkoskorput-ja-savulohilevite/ ) päällä tarjottiin tänään mätimoussea. Herkkua
Mätimousse:
2½ dl siian mätiä
2½ dl smetanaa
2½ dl vispikermaa
1 salottisipuli
sitruunalla maustettua sormisuolaa
mustapippuria
tilliä
2 liivatelehteä
Vaahdota kerma ja smetana. Silppua sipuli ja tilli hienoksi. Yhdistä ainekset ja mausta morttelissa hienonnetulla sormisuolalla ja pippurilla. Sulata esikäsitellyt liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, lisää jäähtyneenä seokseen ja anna tekeytyä viileässä muutama tunti.
Tarjoa rukiisen leivän päällä. Koristeena näissä muikun mätiä, tilliä ja salottisipulisilppua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.