Päätin minäkin korkata kisailu-urani ja osallistua nami-hiiren Hedelmäkakkua-kisaan ( http://www.nami-hiiri.com/blog/2624093/-voisitko-ajatella-antavasi-tyllalle-syysloman-/ ) tällä leivoksella.

Pohja:

4 munaa

2 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

50 g voita

50 g passionchilisuklaata

 

Kostutus:

vaniljamaitoa

 

Täyte:

1 dl passionhilloa (Jam-It)

2 dl vispikermaa

1 dl rahkaa

100 g passionchilisuklaata

3 rkl vaniljakreemijauhetta

150 g säilykemangoa

 

Pinnalle:

kermavaahtotartunta + MMF

koristeet MMF:ää

 

Sulata voi ja suklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Lisää lopuksi jäähtynyt voi ja suklaa edelleen varovasti sekoittaen. Paista pienellä leivinpaperilla vuoratulla pellillä (25x30) (tai kakuksi pyöreässä korppujauhotetussa vuoassa) 175 asteessa uunin alatasolla noin ½ tuntia. 

Sulata täytteen suklaa ja kuutio valutetut mangoviipaleet. Vispaa kerma ja lisää täytteen muut aineet hilloa lukuunottamatta. Leikkaa jäähtynyt pohja kahteen osaan, kostuta toinen puolisko vaniljamaidolla ja sivele pinnalle passionhilloa. Laita täyte ja päälle toinen pohjapuolisko, kostuta pinta. Anna vetäytyä hetki kylmässä.

Sivele pintaan ohut kerros kermavaahtoa ja laita sen päälle kaulittu vaahtokarkkikuorrute. Leikkaa neliöiksi ja koristele.

 

Laitan tähän kuvan ko. suklaasta, vaikka en normaalisti tapaakkaan mainostaa. Ostin tätä vahingossa kesällä Ruotsista, kun en huomannut siinä olevan mukana chiliä. Tämä on kuitenkin oikeasti HYVÄÄ, lapsetkin tykkää! Ihanan hedelmäistä ja chili tuntuu jälkimakuna sopivasti, NAM! Suomen puolelta en ole kaupasta valitettavasti löytänyt, vinkatkaa jos sitä jossain on!