Helmikuisen viikonlopun voikkaripläjäys:
Porovoikkari Penalle.
Pohjana ruispaahtari, kostutus sitruunavissyllä. Välissä paprikasipulituorejuustoa, turkkilaista jugurttia, majoneesia, kurkkua, kylmäsavuporoa, suolaa, sokeria, pippuria ja persiljaa. Kuorrutus savuporotuorejuustoa, kermavaahtoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavupaistia, salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, rypäleitä ja muutama kapris.
Penalle myös lohikakku.
Pohjana myös tässä ruispaahtari, kostutus sitruunavissyllä. Täytteessä ruohosipulituorejuustoa, turkkilaista jugurttia, majoneesia, kurkkua, kylmäsavu- ja savulohta, tilliä, suolaa, sokeria ja pippuria. Kuorrutus ruohosipulituorejuustoa, kermavaahtoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavulohi, kurkku, salaatti, lime ja tilli.
Naapurin Janille kiitokseksi avusta merellinen voikkari. Tämä samaa settiä kuin edellinen, paitsi savulohen tilalla ja koristeena katkarapuja.
Janille myös "ei niin kaunis, mutta toivottavasti maistuva" täytekakku.
Kakussa kuuden munan vaalea pohja, kostutus vaniljamaidolla. Täytteenä mansikkamarmelaadia ja mansikkavalkosuklaamoussea. Pinnalla suklaacrispganache, kermapursotukset ja suklaakoristeita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.