Jääkaapissa oli tarpeita, joissa alkoi viimeinen päiväys lähentyä, niin tein hyydytettyjä leivoksia.
Pohja:
200 g digestivekeksejä
75 g voita
Murustele keksit ja nypi pehmeä voi sekaan. Levitä seos voipaperilla pohjustetulle irtopohjavuoalle.
Täyte:
4 dl vispikermaa
400 g rahkaa
200 g valkoista suklaata
3 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
tilkka vettä
sokeria maun mukaan
Vatkaa kerma, lisää rahka, sulatettu suklaa ja vaniljasokeri. Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria (en laittanut). Sulata liotetut liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja lisää joukkoon. Kaada seos murupohjan päälle ja laita kylmään hyytymään.
Kiille:
1 mango
2 liivatelehteä
1 rkl sitruunamehua
tilkka vettä
Kuori, paloittele ja soseuta mango. Paseeraa se siivilän läpi ja lisää sitruunamehu. Liuota liivatteet vesitilkkaan ja sekoita soseeseen. Kaada seos hyytyneen kakun päälle ja edelleen kylmään.
Irrota vuoka varovasti hyytyneen kakun ympäriltä ja tarjoa kakkuna tai leikkaa leivoksiksi.
Päälle:
passionhedelmää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.