Erinomaisen herkullinen ja varma taatelikakku, ohje Maku-lehdestä. Toisen vien aina itsenäisyyspäivänä vanhalle mummulle.
Kahvikaisan taatelikakku (2 kpl):
2 pkt taateleita
6 dl vahvaa kahvia
4 dl sokeria
400 g voita
4 munaa
6 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
4 tl leivinjauhetta
4 tl vaniljasokeria
2 tl inkivääriä
Paloittele taatelit ja keitä niitä kahvin ja sokerin kanssa miedolla lämmöllä soseeksi välillä sekoittaen. Paloittele voi kuumaan soseeseen ja anna jäähtyä. Lisää munat yksitellen vatkaten ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Jaa taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa noin tunti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.