Paula Kokeile tätä kotona -blogissa oli tehnyt äärimmäisen herkullisen näköisen Red Velvet -kakun ( http://kokeile.vuodatus.net/blog/2652513/red-velvet-cake/ ), jota oli pakko kokeilla!

Pohjataikina on tehty suoraan linkistä löytyvällä ohjeella, mutta minulla ei ole kolmea saman kokoista pikkuvuokaa, joten paistoin kakun korkeassa vuoassa (eli kattilassa ). Paistoaika oli "hieman" pidempi, noin puolitoista tuntia.

Täytteeksi laitoin pieneksi kuutioitua säilykepäärynää ja kermavaahtoa. Kuorrutus myös kermavaahtoa ja koristeena sokeroituja ruusun terälehtiä, joita pikkuneidin kanssa eilen sunnuntai-illan ratoksi teimme.

Kakun väri ei näy todellisena kuvassa, on kaunis!

Tällä yhden vuoan systeemillä kakkupohjasta tuli aika kuiva pitkän paistoajan takia, eli kannattanee kostuttaa hieman.